lauantai 1. marraskuuta 2014

Ahneuspäiväkirjat
Myhäilin hiljaa tyytyväisyyttäni huomattuani uusien housujeni lähteneen matkaan. Tilasin empiltä aiemmin toiset housut, jotka osoittautuivat s-merkinnästä huolimatta liian suuriksi. Ehkä väljä mitoitus oli onni onnettomuudessa, muuten en olisi eksynyt bittiavaruuteen ja bongannut yllä olevan kollaasin mahtipökiä! Nyt vain sormet ja varpaat ristissä rukoilemaan että mittasin mahtiahterini oikein ja kaksi senttiä liian iso lantionympärys ei haittaa. Muista kollaasin herkuista tyydyn toistaiseksi vain haaveilemaan, etenkin vihreä hiusväri on alkanut houkuttamaan yhä enemmän ja enemmän, vaikka juuri äsken värjäsin hiukset tummanruskeiksi. (Ja toisaalta myös siksi, että tummanruskea väri tuntuu kirveltävän paljon enemmän kuin värinpoisto, turha edes mainitakaan kuinka rankasti värjäyksen jälkeen on karissut hiuksia.) Ehdin jo luvata itselleni kampaamokäynnin kunhan opinnäytetyö alkaa olla hyvällä mallilla, joten värinvaihdos alkaa olla melko varmaa.

Tulin tuossa kuolauslistaani selaillessa tajunneeksi että Kill Star tuntuu mystisesti kopioivan jo vuosikausia ostoaan odottaneita halpiskoruja. Meinasin ensin ostaa kyseiseltä merkiltä mystiset symbolilökärit, kun muistin että 70 euroa halvemmalla on ebayssa ollut jo ties kuinka kauan vastaava kiinalainen versio. Tänään sitten pällähti näytölle tuo korpinjalkakoru, joka roikkuu jo mustana (ja huomattavasti halvempana) versiona omassa koruhyllyssä JC:n leima pallossaan. Melko kummaahan se on, mutta siitäkin huolimatta olisin valmis toivomaan pukilta tuota kristallipalloversiota. Odottelen Crazy Factorylle uusia septum clickereitä kuin kuuta nousevaa kun nuo nykyiset ovat renkaan halkaisijaltaan jotenkin mahdottoman ison kokoisia. Ah jos ma lotossa voittaisin!

KONGOS- Come With Me Now

3 kommenttia:

 1. Hienot housut tuossa kollaasissa, siistit yksityiskohdat! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rakastuin noihin itsekin, toivottavasti ne on livenä yhtä hienot! (Ehkä ainoa mikä niissä häiritsee on kuvien paikoittain kehnohko photoshoppaus irti taustasta)

   Poista
 2. Amazing style, you are so pretty <3 Now u have a new follower :)

  VastaaPoista