torstai 15. tammikuuta 2015

Kriisiin

''Kriisistä kriisiin kuljen komein askelin'', Ismo Alanko lauloi ja minä totesin suu tiukkana viivana olevani täysin samaa mieltä. Tuntuu ettei elämässä ole hetkeäkään ilman jonkinlaista kriisiä. On ne pahuksen aikuistumiskriisit, kenkäkriisit, rahakriisit, mitäteentulevaisuudellanikriisit ja tällä hetkellä tietenkin jyllää se kriiseistä tutuin, hiuskriisi. Rakastan shokkivärihiuksia, mutta inhoan sitä miten ne haalistuvat nopeasti epämääräiseksi sotkuksi ja tekevät kylpyhuoneen lattialaatoista myrkyllisten pesuaineiden taistelutantereen. Cillit Bang - ja sormenpääsi ovat poissa (muistakaa atooppiset lapset aina käyttää kumihanskoja!) Ehdin jo lyhyen julman hetken harkita pääni ajelemista kokonaan kaljuksi kun bongasin netistä nättejä kuvia vaaleanoransseista kutreista. StarGazerin murhaava värinpoistohan minulla on jo valmiiksi kaapissa, mutta kokemuksen syvällä rintaäänellä on pakko paljastaa, että tehokkuudestaan huolimatta tuotteessa on yksi vika - sitä ei ole riittävästi edes hartioihin yltäviin hiuksiin. Hiustenleikkuukone kuiskutteli jo viekoittelevasti kylpyhuoneen kaapista, mutta päätin silti nukkua yön yli. Ellen olisi parisuhteessa, olisin kai leikannut hiukset samantien ja tilannut ebaysta kasan peruukkeja palvelemaan alati muuttuvia mielitekojani.

Aamulla tuuli olikin jo toinen ja rakastuin palavasti ajatukseen tummanruskeasta latvoja kohti vihreiksi liukuviin hiuksiin. Värivalinta olisi ainakin fiksu ihan vain lähestyvää (ja ah niin ihanaa) työttömyyttä ja työnhakua ajatellen, joten olen nyt erittäin pitävästi ja pyhästi päättänyt millainen turkki pipon alta pilkistää seuraavan kampaajakäynnin jälkeen, siitäs saat sininen ja tervetuloa punainen huulipuna!

3 kommenttia:

 1. Sain just eilen postissa vihdoin uusimman peruukkini, tismalleen sellainen kun kuivailit - tummanruskea ja latvoista vihreä (tai vihreänturkoosi) ja ooh niin kaunis <3 Kyllä peruukkeja voi käyttää ihan vapaasti koska vain, parisuhteesta viis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oijoijoijoi oon niin kateellinen! Peruukit ei nyt niinkään vaan ehkä enemmän se kaljuus arastuttaa kun asuu toisen immeisen kanssa saman katon alla : D Miksei hiustenväriä vois vaan vaihtaa hiukan pinnistämällä kuin jokin kameleonttimutantti?

   Poista
 2. Tuollaiset osittain vihreät tukat ovat kyllä aivan ihania! Itsekin tuppaan rakastumaan koko ajan eri hiusväreihin, jonka takia olen todella maltillinen näiden suhteen. Ei oikein viitsisi olla koko ajan vaihtelemassa. :s

  VastaaPoista