tiistai 23. kesäkuuta 2015

Muutoksia


Kahden vuoden opiskelu taisi valua hukkaan, sillä en vieläkään osaa valita yhteensopivia fontteja saati suunnitella blogille toimivaa ulkoasua. Vietin koko iltapäivän tuijotellen näytön hypnoottista hehkua. Ei valittamista: pehmeä tyynykasa, blogger ja tumblr palvelivat raukeaa olotilaani oikein mallikkaasti. Voisin jopa salaa todeta olevani hieman tyytyväinenkin siihen miten hienosti nykyään hallitsen laiskottelemisen jalon taidon. En stressannut pyykistä, tiskaamisesta tai leivänmuruista. Osasin kerrankin jättää hysteerisen imuroinnin sikseen ja vain oikaista kolottavat koipeni kohti kattoa. Lähestyvä lauantai kutkuttelee vatsanpohjassa. Aamulla pitäisi viedä kissat hoitolaan, lähteä Petrin kanssa kahdeksi viikoksi mökkeilemään Lieksaan ja kiertää sieltä Kolin kautta sukuloimaan Juukaan. En ole koskaan ennen mökkeillyt, toivottavasti ulkohuussissa ei asu käärmeitä.

5 kommenttia:

 1. voin kertoa ettei siellä asu käärmeitä.

  VAIN TAPPAVA HYTTYSARMEIJA ja pari ampiaista :3

  VastaaPoista
 2. EEIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIH!

  VastaaPoista
 3. Jonkun pitäisi kerätä kirjaksi Suomen kansan huussifobiat. Itse en mökkiä omista, mutta sen verran olen kavereiden ja sukulaisten mökeillä vieraillut vuosien saatossa, että tavakseni on tullut vilkaista sinne huussin ammottavaan aukkoon, josko siellä lymyilee vaikka jotain nälkäisiä metsänpetoja. Miehenä olen hyvin huolestunut siitä, että jos istahdan asioimaan, niin siellä aukossa odotellut mäyrä tai kettu saattaa luulla tiettyä ulokettani nakkimakkaraksi ja iskeä hampaillaan kiinni! Huh, rupesipa taas ahdistamaan, ihan pelkästään tuo ajatus! Ensi yöstä tulee taatusti uneton.
  JN

  (jos tämä teksti tuli kahteen kertaan, se johtuu siitä, että ensimmäinen kommentti katosi jonnekin, joten laitoin sen toisen kerran)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin kyllä pitäisi! Meillä oli rippileirillä valtava viiden istuttava ulkohuussi ja heti ensitöikseen isoset pelottelivat että pari vuotta sitten huussin säiliöstä oli muka löydetty sinne leiriytynyt perverssi. Nyt kun nämä traumat on karistettu niin avomies sitten meni möläyttämään että sieltä huussin reiästä kurkkaakin karhun pää kieli lörpöllään. Ei ehkä mikään maailman realistisin mielikuva, mutta veikkaanpa silti ilmehtiväni hieman epäluuloisesti ennen kuin seuraavan kerran istahdan sen pimeän ja pelottavan reiän päälle

   Poista
 4. http://www.chaosengineinside.com/2015/06/mina-en-tee-haaste.html

  SIR, TEIDÄT ON HAASTETTU (kaksintaisteluun)!

  VastaaPoista