perjantai 7. elokuuta 2015

Kuin karkkikaupassa konsanaan

Kuolkaa kuvakollaasieni kamaluuteen! En edes muista milloin olisin halunnut viimeksi näin paljon kauniita asioita ja vieläpä hempeissä pastellinsävyissä. Edellisen postauksen jälkeen ryhdyin miettimään millaisia asioita arkeeni tahtoisin ja muutoksenkaipuu iski (jälleen kerran) kuin nyrkki naamaan. Tajusin muun muassa viihtyneeni nykyisessä hiusvärissäni vähän turhankin kauan, etten osaa lakata kynsiäni ja että joogamatto olisi ihan hyödyllinen kapistus, jos aikoo selviytyä pilateksesta ilman mustelmaista selkärankaa. Opettelin kömpelöllä lopputuloksella taiteilemaan häivytettyjä kulmakarvoja ja hypistelin tyytyväisenä korurasiaani hamstraamiani rusetteja. Tuntuu että olen pitkän harmaan kauden päätteeksi taas saamassa kiinni siitä millainen ihminen haluaisin olla ja toivon etten unohda sitä pitkään, pitkään, pitkään aikaan. (Ps. Olen pitkään miettinyt hieman värikkäämpää ulkoasua blogille, toivottavasti muutokset eivät ole liian silmiä kirveleviä)

2 kommenttia:

  1. Joogamaton hankinta on todella hyvä idea, koska se on erittäin hyödyllinen kapistus. Psssst! Värien haaliminen ei ole huono asia. Ihan sama liittyykö se blogin ulkonäköön vai esim. Keltaisiin kenkiin joita itse tänään katselin kaupassa mustien kenkien sijaan. Heikkona otin kyllä mustat, mutta värejä ei kannata pelkää :D tykkään muuten superisti paljon siun blogisi ulkonäöstä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon yrittänytkin toistella tuota itselleni, musta on pinttynyt suojaväriksi niin hanakasti etten löytäisi vaatekaapistani mitään ilman taskulamppua ja kompassia! Tajusin tässä muutama päivä sitten ettei mulla oo kuin yksi ainoa punainen toppi, kaikki muu on mustaa aina kengistä (feikki)tyvikasvuun : D Ois hirmuinen hinku värjätä hiukset vähän räväkämmin, tuo vihreä kun ei jostakin syystä pysy hiuksissa ollenkaan

      Poista