torstai 13. elokuuta 2015

Perseidien noidat

Viimeiset vihreät haalistuvat hiuksissani ja tavallaan minulle ei edes tule koko väriä ikävä. Onhan se kaunis (tai olisi jos se pysyisi hiuksissa) mutta ylläpitäminen on kyllä ollut niin ylivoimaista ettei kylpyhuoneen lattian raivokas jynssääminen ole sen arvoista. Eilen laitoin huopahatun päähäni ja facebookiin uuden profiilikuvan. Perhetuttu luuli minun kihlautuneen koska nenässäni roikkui timantteja ja hetken mietittyäni tulin siihen tulokseen, että jos tätä irvistelijää koskaan viedään alttarille, haluan kyllä sormuksen mieluummin tuulenhalkojaani kuin hikiseen nakkisormeeni.

Ilma oli raskas ja hiostava kun pyyhälsimme Elinan kanssa torille ostamaan karviaisia, enkä minä usko koskaan nähneeni yhtä noitamaisia marjoja. Purppuraiset goottimarjat kyllä sopivat päivän teemaan oikein mainiosti, sillä meillä molemmilla oli mustat lierihatut takaraivolla vartomassa seuraavaa vittumaista tuulenpuuskaa. Pimeän tullen minä, Petri ja Petrin kaveri kivuttiin kerrostalon katolle ihailemaan öistä Lahtea ja Perseidien meteorisadetta. Näin ainakin seitsemän tähdenlentoa, kaksi citykania ja aivan liian monta kourallista karkkia. Tuhlasin varmaan kaikki toiveeni aamuöisellä kotimatkalla metsäreitin halki, sillä en mielelläni olisi tullut murhatuksi niin jännittävän kokemuksen jälkeen. Toiveet varmaan pitivät kuin pitivätkin kutinsa kun istun vielä aamupäivälläkin tietokoneella hieromassa rähmää uupuneista silmistäni. Tuntuu hassulta hokea tätä jokaisen imelän postauksen päätteeksi, mutta minä olen onnellinen. Aivan hillittömän onnellinen. Onnellinen vaikka altaassa lojuu tiskejä ja pillimehuni meni vahingossa umpijäähän pakastimessa. Kyllä elämä on loppujen lopuksi ollut kaikkien niiden myllerrysten arvoista.


4 kommenttia:

 1. (klikkasin tätä kommenttikenttää ja automaattinen täyttö tahtoi laittaa tähän puhelinnumeroni :----D)

  oli mukavan noitamaista nähdä! pitäisi nähdä useammin, perkele >:3 hattujen kanssa, tai ilman! ♥♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niin pitäisikin! eiköhän tällaiset möröt pääse paremmin liikkeelle viimeistään syksyllä kun mustat vaatteet ei tiedä välitöntä läkähdystä ulkotiloissa :3 ♥♥♥

   Poista
 2. Näit muuten myös kolme lokkia joita luulit tähdenlennoiksi. >:3

  VastaaPoista