tiistai 27. lokakuuta 2015

Kierteessä

Vietin maanantain miettien miten aikuiset ihmiset pysyvät hereillä koko päivän. Nuokuin näytön ääressä kuin nukkavieru kummitus ja tallensin päivän kahdeksannen pesukonemainoksen. Ainoa keinoni pysyä melkein virkeänä melkein koko työpäivän on kuunnella youtubesta Harry Potteria ja syödä kolmen tunnin välein välipalaa. Takerrun jääkaapin oveen kuin pelastusrenkaaseen ja syön enemmän jogurttia kuin koskaan. Kinuskipäärynät, vaniljat ja banaanit, pirteyden pyhä kolminaisuus. Neljältä kahlaan kotiin vaahteranlehtien kuorruttamilta kaduilta ja käperryn unisena sohvalle potemaan huonoa omatuntoa. Tiskit saavat jäädä altaaseen kolmanneksikin päiväksi, niillä ei onneksi ole yhtä syyllistäviä silmiä kuin yksinäisyyteen tylsistyneellä Manaksella. Uskaltaisinpa hakea opiskelemaan, en ymmärrä miksi jo pelkkä ajatus opintolainan ottamisesta lamauttaa kuin nuijanisku.

4 kommenttia:

 1. Tuli yks päivä mieleen että mahdatkohan asua lähes naapurissani? :D Joku ihan sun näköinen on tullut pari kertaa vastaan näillä kulmilla! Mulla on sellainen pääkallopyörä, jolla kuljen. Ja aina hame.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kjeh kjeh, asun b-rapussa samassa talossa! On monta kertaa pitänyt moikata mutta ajattelin hirveänä ujopiimänä että säikähdät stalkkeroimistani >:3

   Poista
  2. Eikä, miten hauskaa! :D En mä pelästyisi! Moikataan kun nähdään ja oot vaikka teellekin tervetullut, naapuri! :D

   Poista