lauantai 3. lokakuuta 2015

Salaistakin salaisemmat kansiot

Puhelin soi hävettävän lujaa keskellä hiljaista sisustuspuotia. Olin pudottaa kumiankan kädestäni silkasta säikähdyksestä ja kesti tovin ennen kuin ymmärsin haparoida kännykkää repun risaisesta taskusta. Pasmat menivät täydellisesti sekaisin: sain työkokeilupaikan mainostoimistosta. Ajatus tuntuu vieläkin oudolta ja jännittävältä. Istuin koko loppuillan hiljaa enkä tahtonut keskustella aiheesta, tyytyväisyyden ja riemuntunteet iskivät vasta seuraavana päivänä.

Lisäsin leopardiankan muiden kumitovereidensa seuraksi kylpyhuoneen kaapin päälle ja siivosin halppisankat piiloon kieli poskella. Keräilen söpöjä kumiankkoja, koko touhu taisi joskus alkaa Kyproslaisen hotellin kylpyhuoneesta kun tilaisuus teki varkaan ja vieraiden iloksi tuotu vinkulintu sujahtikin hetken mielijohteesta omaan laukkuun. Jatkoin hamstraamistani ikään kuin vitsillä, mutta eräänä päivänä havahduin hereille viidentoista kumilinnun ylpeänä omistajana, joten kai se viehätys on pakko myöntää.  (Etenkin kun lemppariniesineeni on pieni vaaleansininen ankka joka hohtaa pimeässä.)

6 kommenttia:

 1. Onnea työkokeilupaikasta! :)
  Hehe kyllä kumiankoissa on jotain taikaa kun niitä itsellänikin on jokunen vaikka ei ikinä ole ollut kylpyammetta. :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii kiitos! Tällä määrällä ankkoja ois kyllä mahtava mennä kylpyyn : D !!

   Poista
 2. Ooooooh onnea työkokeilupaikasta jeajeajeaaaaa!!!!! ♡♡♡♡

  VastaaPoista
 3. Oho, hih, itsekin reagoin usein hyviin ja isoihin uutisiin juurikin mainitsemallasi tavalla, pitää jotenkin käsitellä se päässään ensin läpi, ennen kuin jaksaa/pystyy keskustella aiheesta ääneen. Hauskaa huomata, että se ei olekaan ihan outo tapa reagoida juttuihin. Toivottavasti se on palkitseva ja sopiva paikka ja tekee sulle hyvää!

  Söpö tuo ankkaharrastus, itse kerään pullonkorkkeja. :>

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Naureskeltiinkin ukkelin kanssa että säikähdin työpaikan saamista niin että kyyneleet tirahti silmiin : D Kaikilla taitaa olla vähän omat hassut tapansa reagoida yllättäviin uutisiin, tunsin joskus tyypin joka alkoi nauraa hermostuneesti aina kun sai huonoja uutisia. Toivon kanssa hurjasti että paikka on kiva, vähän kyllä jännittää kun on ohjelmia päässyt käyttämään viimeksi joskus helmikuussa.

   Poista