sunnuntai 17. tammikuuta 2016

Mahtavaa materiaa II

Oi eBay, halpojen vaatteiden hautausmaa, miksi varastit sieluni? Normaaleissa kauppakierroksissa ei tunnu olevan enää mitään järkeä kun paljon suurempi ja halvempi valikoima avautuu silmien eteen vain muutamalla klikkauksella. Ostan yhä housut ja kengät ei-virtuaalimaailmasta, mutta muuten vaatekaupoissa käyminen on jäänyt hemmotteluun tarkoitetuksi erikoisherkuksi. Yllä oleva vaatepläjäys maksoi vain 26e, ei ehkä se kaikista eettisin valinta, mutta kyllä köyhälle kelpaa.

Ajattelin hyvitellä kiinapainotteisen shoppailun turmelemaa omatuntoani perustamalla jonkinlaisen kirpputorin. Voisin laittaa tänne blogin puolelle erillisen osion vaatteille jos vaikka käytöstä hylkäämäni synkät rytkyt vielä pääsisivät pyörähtämään päivänvaloon jonkun toisen käytössä. En ole vielä varma voittaako ahneus laiskuuden, mutta jotakin muutosta ainakin on luvassa!

4 kommenttia:

 1. !!! ♥____♥ Tahtoo tuollaisen kissatopin kans!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on aivan ihana, ostin tuollaisen kaverille joululahjaksi ja rakastuin siihen niin että oli pakko tilata itsellenikin! Tuo eBayn tarjoama piraattiversio on sellaista jännää, hieman kiiltävää kangasta ja printti perfekto! (Ja hintakin vain 4e, kjeh kjeh)

   Alkuperäisestä versiosta kuuluu kunnia Killstarille, kannattaa tsekata, kolmisilmäistä kissaa taitaa olla siellä tarjolla t-paidan lisäksi mekkona ja crop-toppina : D Laatukin on noin 10000 kertaa parempi.

   Poista
 2. Uu, tuo bolero! Mulla on toi kisuli alkuperäisenä Killstarin mekkona ja pidän sitä ehkä mukavimpana vaatteena, minkä olen ikinä päälleni vetässyt. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon ehkä universumin surkein pitkähihaisten pitäjä joten bolero kyllä tuli tarpeeseen : D ! Ja aaaaa mäkin haluaisin Killstarilta jonkun kivan skater mekon, jos ne on puoliksikaan yhtä pehmeitä kuin samalta merkiltä ostamani tunika niin en voi muuta kuin itkeä ja kuolata täydellisyydelle

   Poista