perjantai 15. tammikuuta 2016

Mahtavaa materiaa

Kengät Skopunktenista Lempikorkkarini menivät rikki syyskuussa 2014, enkä ole sen koommin saanut ostettua kuin kolmet käyttökelvottomat köpöttimet (kiitos hirviömäisten ankkajalkojeni.) Näistä mukavempia nilkkureita en ole ennen kinttuihini kiskonut, mokomien olemassaoloa ei jalassa nimittäin edes huomaa. Sisällä on lämmin karvavuori ja askel taittuu kivuitta vaikka pikkutunneille saakka.

Killstarin Nightmare Tunic Dress Metsästin tätä mekkoa pitkän tovin sillä tuotteen lyhyempi tunikaversio poistui Killstarin kaupasta tietenkin juuri silloin kun olisin saanut aikaiseksi ostaa sen. Bongasin tunikan metal shop eu:n sivuilta ja pakko sanoa, että vaikka alussa olin huolestunut uudesta nettikaupasta, parempaa palvelua saa hakea. Toimitusaika oli vain viikon, postikulut alta kympin ja paketti moitteeton. Tunikakin on muuten unelma, mutta aivan liian pitkä tällaiselle hobitille. Ellen taittaisi mekkoa hakaneuloilla sopivan mittaiseksi, se yltäisi suunnilleen puoleen väliin säärtä (pikkuihmisten ongelmat osa 67800) joten jos joku syntinen on valmis turmelemaan Killstarin mekon nälkäpalkalla lyhyemmäksi niin tarjolla on hyvällä lykyllä voileipä. Tai 2e. Tai euron juusto.

Saints & Mortals tekonahkalegginsit Myönnän, hulluus iski kun nämä roikkuivat alerekissä ja vain kympillä. Ovat ehkä koon liian isot, mutta lämpimät ja siistin näköiset päällä. Miinusta hieman lörpöttävästä berberistä ja korkeasta vyötäröstä.

2 kommenttia:

  1. Tuon malliset kengät on kyllä ihan mahtavia, kun korko ei ole liian korkea ja on jopa tukeva! Epämukavat kengät saavat minut päivän mittaan kiukkuseksi, joten oli ihan parasta kun päädyin syksyllä ostamaan vähän saman malliset mutta simppelimmät yksilöt. Koko päivän voi tassutella kaupungilla ilman minkäänlaisia ärsytysfiiliksiä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mikään ei ole yhtä kamalaa kuin pitkä päivä kaupungilla ja kivuliaat kengät! Ajatus pyörii jatkuvasti jalkapohjissa eikä mihinkään voi keskittyä kun mieli halajaa vain istumaan : D Mua hieman syyhyttäisi kyllä tuunailla uusiin popottimiini niittejä tai jotakin, mutta saas nähdä innostunko toiminnan tasolle.

      Poista