sunnuntai 21. elokuuta 2016

Too cool for school
Lushin paperikääreet täyttävät koko makuuhuoneen tuoksulla, joka muistuttaa etäisesti karamelleja ja vaniljaa. Uusi pyöräilykypärä lojuu nurkassa ja vihkot ovat levinneet pitkin petaamatonta sänkyä, mutta siihen se ensimmäiseen koulupäivään valmistautuminen onkin sitten jäänyt. Kävin vähän aikaa sitten ajelemassa vanhalla kulahtaneen keltaisella tunturillani, enkä olisi tahtonut nousta sen selästä ollenkaan. Olin jo ehtinyt unohtaa miten mukavalta pyöräileminen tuntuu, vaikka osat vähän kitisisivätkin ja vääntynyt lokasuoja hankaisikin etupyörää.

Elina kävi meillä eilen ja värjäsi maantienharmaana kirkuvan tyvikasvuni hervottomien äänitehosteiden säestyksellä. Hekotin niskani kipeäksi ja vaikka kampaajani vaikuttikin työstään hieman epävarmalta, tuli jäljestä (tietenkin) priimaa. En sanoisi että uuden koulun aloittaminen mitenkään erityisesti jännittää, mutta omituinen levottomuus on loman viimeisenä päivänä alkanut kaihertaa vatsanpohjaa. En saa mitään aloitetuksi, en siivoamista, en pakkaamista, en ruuanlaittoa. Koko keho tuntuu hyytelömäiseltä ja ryhdittömältä, ja vaikka tiedän että pieni hikijumppa poistaisi senkin ongelman, en saa aloitettua sitäkään. Siivouspäivä oli vasta toissapäivänä, mutta silti kaikkialla tuntuu olevan liian sotkuista, jotta voisin rentoutua ja laskea itselleni glitterivaahtoa pursuavan kylvyn. Kunpa tämä päivä (tai olo) olisi pian ohi ja voisin vain mennä sinne hemmetin kouluun, odottaminen on tuskallisinta mitä tiedän!

6 kommenttia:

 1. Nyt tuli taas hurja himo mennä Lushille! :D On niin ihanaa aina kun sieltä ostaa jotain, niin koti tuoksuu seuraavat kaksi viikkoa!

  Ja pyöräily on kyllä ihan parasta! Tosin minun pyörässäni satulan jouset natisevat hurjan paljon. Yleensä en kehtaa polkea ohittaessani jonkun, kun satula pitää muuten niin kovaa meteliä! :'D

  Tsemppiä koulun alkuun, hyvin se menee! :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, nämä kylpypommit ovat ihka ensimmäiset ostokseni Lushilta :3 Ajattelin käyttää tänään tuon Meltin marsin, jääkaapissa odottaa myös kaurakasvonaamio!

   Pyöräily rulez, täällä kanssa yksi mölypyörän omistaja : D

   Poista
  2. Se kaurakasvonaamio on ihan huippu! Jättää ihon niin kivan tuntuiseksi ja tuoksuu aivan joltain älyttömän hyvältä kakkutaikinalta <3

   Poista
  3. Aah niin tuoksuikin! Kylvyn jälkeen ihan naatti olo kun on nyt niin hemmoteltu : D (hienosti myös typotin tuon kylpypallon nimen)

   Poista
 2. älhäläewwläasflv kun naamanne sir tuossa kuvassa! en ole ikinä varmaan nähnyt tuollaista hymyä ja se on kyllä aivan paras *kuninkaallinen hyväksyvä nyökkäys*
  kyseinen kuva on muutenkin pelkkää rispektigoalssia ♥

  onnea hurjaan matkaan huomenissa!

  VastaaPoista