maanantai 17. lokakuuta 2016

Päärynäpuuta


Aamut alkavat olla jo niin kylmän hyhmäisiä ettei nahkatakkikaan meinaa enää riittää. Koulun vessan kelmeissä valoissa seisoo kuitenkin punaposkinen tyttö, selkä hiestä nihkeänä ja tukka tuulen tuivertamana. Mietin usein että on jotenkin ironista että kapinen kroppani kirkuu liikuntaa jotta pää pysyy kasassa - pakko hikoilla, pakko liikkua ja rasittaa lihaksia jotta ajatus kulkee. Sen huomaa viikonloppuisin kun kerrankin olisi lupa jäädä sohvalle makaamaan. Mieli happanee kuin laukkuun unohtunut omena ja koko keho tuntuu velton epämukavalta. Välillä tuntuu siltä että kaikki pyörii liikkumisen ympärillä, milloin tunnen epätoivoa siitä ettei vointi pyöräilyn jälkeen riitä iltajumppaan ja milloin syyllisyyttä siitä etten kylpyvettä laskiessani olekaan menossa liuottamaan kipeitä lihaksia. Kai se on jonkinlainen vastareaktio sille etten pystynyt anemian takia jumppaamaan pitkiin aikoihin, olo on ollut fyysisesti uhkarohkea sen jälkeen kun rautavarastot täytettiin. Kaikki mäet pitää päästä pyörällä ylös, kaikki ostokset kantaa yhdellä kädellä ja kävelyllä käydä milloin mistäkin kepeästä tekosyystä. Ja kaiken taustalla soi yhä Harry Potter, aivan liian monta kertaa kuunneltuna jotta tajuaisin keskittyä siihen.

Ensi vuonna on Tylycon ja korvia kuumottaa jo etukäteen halu napata lippu ajoissa. En varmaan hievahdakaan ruudun äärestä koko tammikuussa, olen käytännössä jo päättänyt mennä sinne vaikka väkisin nyt kun olen keksinyt jo kivan asunkin. 

Ps. Tein eilen pottermoressa sauvatestin ja minun olisi päärynäpuuta, sopivaa kun ajattelee että päärynä on muutenkin lempihedelmäni!

2 kommenttia:

  1. Olin ihan innoissani Pottermoresta joskus vuosia sitten, nyt en ole aikoihin käyttänyt kun kaikki kirjat tuli käytyä läpi silloin. Näköjään koko sivusto on uudistunut ja tunnarit ovat hävinneet. Taidanpa liittyä takaisin ja aloittaa alusta! :D Olin silloin aikoinaan puuskupuh ja taikasauvani taisi olla saarnia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehdin itsekin tässä hypettää tovin Pottermorea ja sitten päätin, että pakko pitää potterjutuista vähän taukoa ennen kuin kaluan koko aiheen loppuun ennen coniin pääsyä! : D

      Poista