tiistai 11. lokakuuta 2016

Venytysten palautuminen


Päätin tasan kuukausi sitten ottaa venytykseni pois ja räpsäisin pikaisesti vessan kelmeässä valaistuksessa kuvat arpisesta lehdykästäni (...kiitos vain minä 14v.) Näin jälkikäteen pohdittuna muuttaisin tasan kaksi asiaa. Asia numero yksi: olisin venyttänyt korvani rauhallisesti vailla turhaa revittelyä. Asia numero kaksi: olisin ottanut paremmat ennen/jälkeen -kuvat! Itse venytyksiä en kadu, ne olivat coolit ja kulkivat monessa mukana siinä missä septum ja huulikorukin.

Ensimmäisessä kuvassa näkyy venytykseni suurimmillaan (8mm), toisessa korva suoraan venytyksen poiston jälkeen ja kolmannessa korunreikä kuukauden kuluttua. Pystyn jo nyt pitämään normaaleja nappikorvakoruja, vaikka vielä pari viikkoa sitten takaosa hulahti suoraan reiän sisälle jos uskalsin edes sovittaa ikiaikaisia suosikkejani. Kaltoinkohtelin venyksiäni melko rankasti teinivuosinani ja ehdin jo hetken ajan pelätä joutuvani maksamaan virheistäni karmaisevilla ryppyrei'illä joita vilahtelee silloin tällöin nykyisessä katukuvassa. Reikä umpeutui pystysuoran viillon näköiseksi ja on lyhentynyt pituussuunnassa jonkin verran, korvanlehdet eivät tunnu löysiltä tai vaikuta muutenkaan muuttaneen muotoaan. En usko että pystyn enää kantamaan riippukorviksia kovin hemaisevasti, mutta onneksi ne eivät ole koskaan kuuluneetkaan suosikkeihini. Poikkesin tänään Glitterissä ostamassa ensimmäiset normikorvikset vuosiin ja pikaisesti kokeiltuna ne tuntuvat pysyvän vallan mainiosti paikoillaan leveän takaosan ansiosta. Huomaan yhä näprääväni korvanlehtiäni kuin venytykset olisivat yhä paikoillaan, en varmaan ikinä totu siihen ettei silikonitunneli päästä sormien puristuksessa imukuppimaisia napsahduksiaan!

8 kommenttia:

 1. Aika nopeasti ja nätisti se on lähtenyt umpeutumaan. Venytykset ovat hienoja, mutta taidan itse jättää sen huvin vähän rohkeammille. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yllätyin itsekin miten helposti palautuminen on mennyt, olin jo täysin varautunut laittamaan venärit takaisin jos lopputulos näyttäisi karmealta!

   On jotenkin hirmu vaikea valita normikorvisten ja venäreiden välillä, molempiin saa niin hienoja koruja että oksat pois : D Päädyin lopulta ottamaan venytykset pois koska haluan olla välillä ilman mitään ylimääräistä korvissa ja jättää korumateriaalien murehtimisen sikseen

   Poista
 2. Siis ihan älyttömän nopea palautuminen! :O En yhtään tiennyt, että se voi tapahtua noin nopeasti - ja siististi. Itse olen aina haaveillut pienistä venytyksistä, mutta mulla on normikorvistenkin kanssa jatkuvaa kamppailua tulehdusoireiden kanssa. Eli taidan ihan tyytyä näihin nappikorviksiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla oli kanssa normikorvisten kanssa ihan hirveä tappelu kun reikien ympärille muodostui kovat kipeät patit aina kun piti koulupäivän ajan korviksia. Venytysten kanssa korvisten pitäminen oli todella helppoa ja vaivatonta, sillä kirurginteräs ja silikoni eivät ärsyttäneet korvaa ollenkaan! Vuosi sitten kirurginteräs alkoi ärsyttää korvaa ja nyt korva on alkanut punoittaa silikonistakin joten otin venärit ihan suosiolla pois. Mun korvilla on ilmeisesti kallis maku, pitäisi kai olla lasia, puhdasta kultaa tai hopeaa : D

   Poista
  2. Joo itse myös tuo pattiongelma on tuttu :D Mutta nykyisin koitan pitää ainoastaan kokohopeisia pikkunappeja ja fiinimmissä tilanteissa (kun korviksia täytyy pitää vain lyhyt aika) sitten jotain näyttävämpiä rihkamakorviksia. Ensimmäisen luokan ongelmat taas! :DD

   Poista
 3. Yllätyin itsekin palautumisesta, kun otin oman venytykseni pois. Se taisi olla tosin vain 6mm, mutta se palautui lähes entiselleen. Pidän siinä nykyään 1,6mm teräsrengasta, ja sen lisäksi mahtuu mukavasti roikkuva korvis :D jälkimmäiset tosin meinaavat valua pois, joten pitää laittaa sellainen stoppari. Veikkaisin että reiän koko on nyt jotain 1,8mm luokkaa, ja tosi kauniisti se umpeutui.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan uteliaisuudesta: kutistuiko sulla se reikä sellaiseksi pisteen näköiseksi vai myös viivaksi? En tunne oikein ketään joka olisi ottanut alle 10mm venytyksen pois joten en tiedä millaisilta ne normisti näyttävät! : D

   Poista
  2. Enemmän viivalta näyttää, kun ottaa renkaan pois :)

   Poista