sunnuntai 4. joulukuuta 2016

Ultimaattinen superkysymyspostaus 1


Kerro harrastuksistasi tarkemmin?
Suurin ja aikaavievin harrastukseni on tällä hetkellä kissat. Sisäkissoille on toisinaan haastavaa keksiä tarpeeksi virikkeitä ja rotukissana Manas tarvitsee kylvetystä parin kuukauden välein. Metsästän lihoja pakkaseen, leikitän, harjaan, puuhaan, pesen ja juoksutan. Suhtaudun kissoihin aika intohimoisesti ja facebookissa oltu aika kuluu yleensä kissaryhmissä norkoiluun. Kissojen ohella harrastan kotona pilatesta, katson piirrettyjä keräilen kalloreplikaatteja.

Miten puolisosi kuvailisi sinua?
Mikki Hiireksi :((((((((((((((((((((((((((((((((

Mitä luet ja miksi?
En ole oikeastaan lukenut fyysistä kirjaa pitkään aikaan, mutta kuuntelen mielelläni äänikirjoja samalla kun laitan ruokaa, siivoan tai istun bussissa. Potterit soi kuulokkeista melkein päivittäin, lukijan ääni on mukavan tuttu ja taikamaailmasta haaveilu irroittaa hetkellisesti tosielämän ankeudesta.

Millainen on mielestäsi hyvä blogi?
Nämä on varmaan listattu jo sadassa eri paikassa mutta tässäpä nämä kuitenkin: selkeä ja helposti luettava ulkoasu, miellyttävän kokoiset kuvat ja eläväinen kirjoitustapa tekevät paljon. Oli blogi sitten päiväkirjamainen purkupaikka tai kissakuvien keidas, jokin punainen lanka täytyy olla. Itseäni viehättävät eniten vähän synkemmän tyylilajin edustajien blogit.


Mielipiteesi veganismista, fitneksestä, Guggenheimista ja turkiksista?
Minusta on vain mahtavaa että ihmiset jaksavat välittää ja ovat valmiita käyttämään aikaa ja energiaa erilaisen ruokavalion ylläpitoon. Minusta ei vegaaniksi olisi, mutta ihailen niitä joilla kanttia löytyy. Jos fitneksellä tarkoitetaan sitä ilmiötä jossa on muodikasta olla hyvässä kunnossa niin tykkään siitäkin ja tykkään todella paljon. Ilmiö sai hiljalleen minutkin tajuamaan että on paljon mukavempaa olla terve, vahva ja timmi kuin nälkäisenä paleleva laihaläski. Kilpafitneksestä en osaa sanoa muuta kuin että se nostattaa niskakarvat pystyyn, eikä edes sillä hyvällä tavalla. Turkiksista minulla on hieman huonohkot vibat, mutta nahkavaatteita voisin (ja voin) silti käyttää. Guggenheimista en osaa sanoa yhtään mitään!

Kolme parhainta ja huonointa ominaisuuttasi?
Parhaimmat puolet: herkkyys, ystävällisyys ja vilkas mielikuvitus
Huonoimmat puolet: herkkyys, huono stressinsietokyky ja taipumus sulkeutua kuin simpukka silloin kun pitäisi avautua


Millainen on tavallinen päiväsi?
Aika... glamouriton? Herään noin kuudelta aamulla silmät kierossa ja raahaudun kylppäriin siistiytymään, jolloin Manas yleensä kiehnää paikalle vaatimaan harjausta. Meikkaan, syön, katson piirrettyjä, kaadan kissoille kuivamuonaa ja painun bussilla kouluun kuunnellen samalla kuuntelukirjoja. Kökin koulun koneella tehtäviä tehden, hölisen satunnaisesti luokkalaisille ja raahustan bussipysäkille kunhan hommat on hoidettu. Yleensä Petri on tehnyt sapuskat valmiiksi, joten saan kotona istahtaa valmiiseen pöytään. Kuunnellaan radiota syömisen ajan ja keitellään kahvit. Riehun kissojen kanssa lattiatasossa kahvikupin kanssa ja katson vielä hieman lisää piirrettyjä. Jos kello ei ole vielä paljoa, vetäisen iltajumpan, käyn suihkussa ja laitan kissoille lihat kuppiin. Katsellaan Petrin kanssa iltaisin leffoja tai muita nauhotteita ellei parisuhteemme karvaisempi osapuoli jumahda tietokoneelle koko illaksi.

Kuvaile parhainta ystävääsi?
Parrakas, jääräpäinen hekottelija. Fiksu ja leikkisä heppu joka osaa kokata täydellisiä pippuripihvejä

Mikä tyylissäsi on haastavinta ja helpointa?
Valkoinen kissa ja kokomusta vaatetus on kieltämättä hieman työläs yhdistelmä! Helpointa on kai henkinen puoli, kun kokee näyttävänsä juuri siltä kuin haluaa niin olokin on kummasti kevyempi.

Oletko töissä, koulussa, kotona?
Opiskelen graafista suunnittelua Lahdessa


Onko sinulla tatuointeja tai lävistyksiä, jos on, niin kerro niistä miksi juuri niihin olet päätynyt?
Tällä hetkellä minulla on vain 2mm septum nokassa. Olen ottanut kyseisen lävistyksen kahdesti, ensimmäisellä kerralla se tehtiin todella taakse ja lävistys vinksahti vinoon venyttäessäni sen kolmeen milliin. Nenärenkaasta on jotenkin tullut todella vahva osa omaa identiteettiä ja olo on todella alaston ilman sitä. En oikein muista mitään maata mullistavaa syytä miksi otin septumin, siinä vain oli (ja on yhä) sitä jotakin.


Kolme eniten käytettyä asukokonaisuutta?
Mustaa, mustaa ja vielä kerran mustaa! Päälle eksyy kaikista varmimmin pikkumekkoja, sukkahousut ja maiharit. Kylmänä tai muuten vain plösöpäivänä tummanharmaat lötköpöksyt ja musta yläosa.
Ps. Pitkähihaiset, mitä ne ovat?Sauli Niinistö vai Pekka Haavisto? Mitä puoluetta kannatat ja miksi?
Nolostuksekseni joudun myöntämään etten juurikaan seuraa politiikkaa, joten en voi vastata kumpaankaan kysymykseen

Mitä verkkokauppaa käytät eniten?
Ebay ja muutaman euron ostokset ovat salainen paheeni


Miten perheesi on suhtautunut mm. kallojen keräykseesi?
Ei mitenkään, asun 400km päässä vanhemmistani. Avomieskään ei tunnu olevan moksiskaan, tutkiskelee kalloja vain uteliaana aina kun niitä tupsahtaa lisää.

Kotikuntasi parhaimmat ja huonoimmat puolet?
Hyvät puolet: kauniita puistoja, kiva uimaranta ja keskustassa mukavasti kaikki tarjolla
Huonot puolet: tolkuttomasti huumehörhöjä, jopa keskellä kirkasta päivää! Hammashuolto on ihan retuperällä ja jonot todella pitkät.

Miten innostuit alunperin pitämään blogia ja mitä kaikkea blogin kirjoittaminen sinulle merkitsee? :3
Olen ah niin luova taiteilijasielu, kirjoittaminen on mukavaa ja kaipasin paikkaa johon summata ajatuksiani ja kokemuksiani. Nykyäänkin blogi on minulle lähinnä jonkinlainen julkinen päiväkirja.

Onko sulla aijetta tehdä youtubeen videoita vielä, kun joskus niitä teit? :)
Olen kyllä harkinnut muutamaan otteeseen, mutta kameran edessä ujostuttaa niin paljon että olen toistaiseksi luopunut moisesta

Mikä on tyhmin/hauskin hakusana, jolla sun blogiin on löydetty?
Lihava nainen nahkahousuissa

Muistatko unia aamulla? Minkä tyyppisiä näät? Onko ne värillisiä vai mustavalkosia?
Muistan yleensä vähintään yhden unen joka aamu ellen ole stressaantunut. Uneni ovat yleensä todella vauhdikkaita, päättömiä ja värikkäitä. Toisinaan niitä koristaa taustamusiikki ja ruotsinkieliset tekstitykset.

Minne matkustaisit ja miksi, jos saisit nyt ilmaisen matkan?
Kreikkaan!


Osaako Manas temppuja?
Poistuu huoneesta sormia napsuttaessa, tulee kutsuttaessa eikä nouse pöydille mikä lienee kissoille jo aikamoinen temppu (vielä kun saisin sen lopettamaan lelulaatikkonsa raapimisen...........) Manaksen itse keksimät bravuurit ovat mielikuvituskavereiden jahtaaminen, karvapallojen oksentaminen hiekkalaatikkoon ja lelujen raahaaminen vesikuppiin.

4 kommenttia:

 1. täällä kans viedään aina lelut vesikuppiin ja sitten rääytään et "tuu mami ottaa nää pois" kun ei hienohelmat kehtaa itse enää niihin koskea kun ovat imeneet sen kaiken veden...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä kissa jättää ne lelut sinne muina miehinä ja vaan katoaa rikospaikalta : D Useana aamuna on saanut putsata vesikuppia kun Manan oranssit karvamatolelut värjää koko kupin. Kyniä saa myös korjailla kupista jos ei pidä varaansa

   Poista
 2. Mielenkiintoinen postaus mielenkiintoisesta tyypistä! =^_^= Hyvä idea nuo äänikirjat, muuten. Voisin itsekin joskus kokeilla niitä, kun kaipaan jotain järkevämpää ajankulua kuin esim. telkkarista kanavalta toiselle surffailu tai puuduttava datailu. Jotenkin vain se fyysinen kirja on mulle niin tärkeä kokemus, etten ole oikein tullut edes ajatelleeksi äänikirjojen kuuntelemista, mutta miksipä ei jos se laajentaa lukukokemuksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äänikirjat on ihan mahtavia ^o^ Eivät ne silti tunnu samalta kuin fyysisen kirjan lukeminen, sillä kirja kädessä keskitytään vain siihen kun taas kuuntelukirjan kanssa puuhataan jotakin ja annetaan samalla ajatusten lentää. Äänikirjojen avulla tylsät askareet tuntuvat jopa miellyttäviltä, eikä sitä itse tekemistä välttämättä edes huomaa

   Poista