sunnuntai 3. syyskuuta 2017

Flunssa x 1000000


En muista milloin sour cream & onion pringlesit olisivat maistuneet yhtä hyvältä kuin villapaitaan ja vilttiin kääriytyneenä. Ehdin jo hekotella helpottuneena että tämänvuotinen syysflunssa on harvinaisen vaisu yritelmä, mutta räkätauti riehaantui sanoistani ja pisti parastaan. Paleltaa, silmät tuntuvat rutikuivilta, pää on täynnä limaa ja läppäriä ympäröi vähemmän herttainen nenäliinameri. Syksyn ensimmäinen koulupäivä taitaa jäädä tänä vuonna välistä, mutta ainakin sain itseäni sen verran niskasta kiinni että sain tilattua repun joka minun piti ostaa jo viime vuonna. Jouduin käymään itseni kanssa pitkän väittelyn siitä voinko ostaa itselleni repun neljälläkympillä vaikka edellinen on ''vain vähän rähjääntynyt, imee asunnosta kaiken karvan ja kuluttaa vain 15 minuuttia tarraharjaukseen ennen lähtöä.'' Hassua miten helppoa on ostaa kasapäin kaikenlaista hömppää, mutta kun kyse on asioista joita oikeasti tarvitsen, harkinta-aika lähentelee vähintään puolta vuotta kerrallaan.

Yritin päästä syysfiiliksiin maalaamalla kynteni luumunpunaisiksi ja haaveilemalla uusien vihkojen ja kynien tuoksusta. Lukuvuosi alkaa melko tiiviillä paketilla joka sisältää elävän mallin piirustusta ja kuvitustekniikoiden opettelua, joten olen puoliksi innoissani, puoliksi kauhuissani. En ole piirtänyt tosissani niin pitkiin aikoihin että ihan hävettää, mutta uskon kurssien antavan moiselle piimäilylle tulta munille alta aikayksikön. Pitäisi vain antaa itselleen lupa olla ihan rehellisesti huono jossakin ja opetella kaikki alusta asti alusta nyt kun on ainutlaatuinen tilaisuus ammentaa tietotaitoa ammattilaisten ohjauksessa. (Oma paheeni kuvittamisen suhteen on se että pelkään opetella uusia asioita, koska en kestä sitä vaihetta jossa kynä ei vielä pysy kädessä. Haluaisin vain olla kaikessa paras jo ensiyrittämällä, oujea!)

8 kommenttia:

 1. Pikaisia paranemisia!
  Heh, kyllä vain on tuttu tunne tuo, että heti pitäisi olla kaikessa paras -_+ Se on vain opeteltava joka kerta uudelleen olemaan myös "huono", sekin on joskua yllättävän rentouttavaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tänä vuonna kyllä pistän tuplasti ponnistuksia siihen että osan rentoutua ''olemaan huono'' kun eihän sitä muuten koskaan mitään opi :D (Kjeh kjeh, mitenkäs sitä tuli kirjoitettua samaan lauseeseen ponnistelu ja rentoutuminen. Rentoutuminenkin taitaa olla itselleni jonkinlainen suoritus)

   Poista
 2. Oi voi. Mullakin oli hirveä syysflunssa vielä viime viikolla, mutta onneksi sitä ei tarvinnu lusia kuin viitisen päivää. :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yäkh, toivottavasti itselläni jäisi mokoma kituminen vain muutamaan päivään! Nyt tosin päivä kolme menossa eikä paranemaan päin ainakaan ole joten taitaa olla turha haaveilla ihmeparantumisesta huomiseksi :x

   Poista
 3. Paranemisia!
  Asioissa huonona olemisessa on sentään se hyvä puoli, että siitä on aina suunta ylöspäin. :D Omaa kehittymistään on hauska seurata.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä kun pysyisi mielessä! Haaveilen jo nyt siitä hetkestä kun kolmen vuoden päästä hohottelen ekojen kouluvuosien töilleni viinilasi kädessä.

   Poista
 4. Pikaista paranemista! Jotenkin juuri Pringlesit on minullekin se juttu mitä täytyy saada jos on kipeänä :D Millaisen repun ostit?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Killstarilla on mukavat alennukset menossa (20% + 5%) joten ostin viimeinkin sen Ritual Ring Backpacking!

   Poista