keskiviikko 1. marraskuuta 2017

Kissapöksyrock


Palasin susirajalta lumiseen Lahteen laukku täynnä kuivakakkua ja eläinlääkäriaika valmiina varattuna. Petri tuli reissun viimeisinä päivinä viestitellessä maininneeksi että Pylly vaikutti harvinaisen vaisulta, joten hysteerisen hepulihousun tavoin varasin heti ajan klinikalle. Päätös osoittautui melko nopeasti oikeaksi, sillä odotushuoneessa istuskellessa lääkäri tupsahti nurkan takaa ilmoittamaan että tulehdusarvot olivat koholla ja kissavanhus tarvitsisi lisäkokeita. Tuntui kamalalta vaivata toistamiseen kopan kätköihin käpertynyttä kissaa, mutta onneksi lääkäri ja hoitajat osasivat käsitellä pelokasta vanhusta hellästi ja kannustavasti. Munuaiset ultrattiin ja vatsan läpi otettiin neulalla virtsanäyte. Pelkäsin jälkimmäistä aivan hirvittävästi, mutta ilmeisesti vatsa oli hyvin puudutettu kun kollilla ei silmäkään värähtänyt. Häntä vain huiski närkästyneesti kun neljä rasittavaa naisihmistä hääräsi ympärillä kehumassa ja taputtelemassa. Vartin käynniksi tarkoitettu aika venähti reippaaksi tunniksi ja palasin kaverin kyydillä kotiin mukanani liuska antibiootteja ja diagnoosi munuaisaltaan tulehduksesta. Kiitin hiljaa itseäni siitä etten kuitannut epäilyksiäni ylireagointina.

Kun halloween rauhoittui lopulta karkintäyteiseen kauppareissuun ja antibioottinakin tarjoiluun tyytyväiselle potilaalle, saatoin vihdoinkin hieman hengähtää. En ole harrastanut somessa tähän vuodenaikaan tulvivia naamiaisbileitä sitten lapsuuden, tavallaan tekisi mieli ihan vain pukeutumisen takia, mutta toisaalta väsyttää ajatus siitä että pitäisi olla sosiaalinen myöhään illalla. Hyvä puoli aikuisuudessa on se että voi itse päättää millaisiin kemuihin osallistuu ja syökö päiväruuan sijaan karkkia. Laitoin litanjan lällyjä kauhuleffoja pyörimään, tempaisin halloweenkissapöksyt jalkaan, valmistelin itselleni murhaavan määrän mässyä ja ryystin kornisti kokista pääkallomukista. Animal Crossingissakin oli teemaan liittyviä tehtäviä tarjolla, joten mikäs siinä köllötellessä. Viime yönä nukuin kunnolla ensimmäistä kertaa varmaan kuukauteen. Karkki auttaa kaikkeen, paitsi ehkä turvonneisiin silmänympäryksiin.

4 kommenttia:

 1. Onneksi on kissan vaiva nyt hoidossa :) Hirveän söpöt nuo housut, en oikein osaa päättää olisko ne liian värikkäät mulle vai ei. Tänä vuonna menin pitkästä aikaa yksiin halloweenjuhliin. Tulin ekana paikalle ja lähdin myös ekana kotiin niin pysyi rytmi omaan arkeen inhimillisenä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, itsekään en tiedä jäisinkö kaipaamaan suojaväriäni kokomustaa jos lähtisin näissä pöksyissä pihalle, mutta toistaiseksi ovat olleet oikein mukavat kotilöhöilyssä :3 Hitsi kun itsellänikin aika ajoin nousee jonkinlainen hinku käydä jossakin, mutta ei toistaiseksi oikein ole paikkoja tai seuraa jossa mennä. Uuteen kaupunkiin muuttamisen huono puoli näin erakkorapuna liene se että on vaikea ystävystyä kaveriporukoiden kanssa, vaikka yksittäisten ihmisten kanssa synkkaisikin.

   Poista
 2. Hyvä että kävitte lääkärissä. Paranemisia kisulille!
  Mä ostin samaiset pöksyt koon liian isona. :D Eipä toisaalta haittaa kun kotikäytössä nämä vaan ovat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakaan ei taida rohkeus riittää lähikauppaa lähemmälle, mutta sekin sitten lämpimimmillä säillä kun pöksyt ovat kovin ohuet ja olen huono kerrospukeutumaan : D

   Poista